Föremålet för bolagets verksamhet är handel av livsmedel, hantverk, böcker och tidskrifter. Tillverkning av livsmedel såsom marmelader och juicer. Bedriva föreläsning och kurser inom livsmedel och jordbruk. Förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.
2024-08* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 969 | 16 684 | 15 193 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 661 | -2 940 | -1 011 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -2 663 | -2 943 | -1 011 |
Årets resultat (tkr) | -2 663 | -2 943 | -1 011 |
Summa tillgångar (tkr) | 1 838 | 4 638 | 2 441 |
Antal anställda | 11 | 11 | 9 |
2024-08* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 9 969 | 16 684 | 15 193 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -2 661 | -2 940 | -1 011 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -2 663 | -2 943 | -1 011 |
Årets resultat (tkr) | -2 663 | -2 943 | -1 011 |
TILLGÅNGAR | 2024-08* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 369 | 151 | 64 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 470 | 4 488 | 2 377 |
Tillgångar (tkr) | 1 838 | 4 638 | 2 441 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-08* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 109 | 982 | 75 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 729 | 3 657 | 2 366 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 838 | 4 638 | 2 441 |
2024-08* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-08* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 11 | 11 | 9 |
Omsättning per anställd (tkr) | 906 | 1 517 | 1 688 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -26.7% | -17.6% | -6.7% |
Soliditet | 5.9% | 21.2% | 3.1% |
Kassalikviditet | 35.7% | 71.7% | 29.4% |
Föremålet för bolagets verksamhet är handel av livsmedel, hantverk, böcker och tidskrifter. Tillverkning av livsmedel såsom marmelader och juicer. Bedriva föreläsning och kurser inom livsmedel och jordbruk. Förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.